Brande Atlet Klub

Covid-19 opdatering

Covid-19 opdatering. Læs venligst nedenstående instruks.De nye retningslinjer er nu klar. Det betyder at unge op til 21 år får et idræts forsamlingsforbud på op til 50 personer, inklusiv deres nødvendige trænere. Mix-holdet, som har 10-20 unge under 21 år og som træner tirsdage og torsdage forsætter med træningen. Desværre kan udøvere der er over 21 år IKKE deltage. Som udgangs punkt, skal man holde en afstand på 2 meter og kun i kortere intervaller med kortere afstand. Fra d. 29/10 kræves der mundbind i offentlige områder og det betyder, man skal bære mundbind ved ankomst til omklædningsrummet og først tager det af, når man går i træningssalen og tager mundbind på igen, når træningen er slut. Kom omklædt til træning og medbring, hvis du kan, eget bokseudstyr. Vi spritter af. Hvis man føler sig sløj, med symptomer på Covid-19, eller har været sammen eller i nær tilknytning med nogen, som har fået konstateret Corona, så bliver du væk fra træning, indtil du kan fremvise en negativ Covid-19 test.Trods alt god træning.Vedr. Piger / dameholdet der træner om mandagen, så er langt de fleste over 21 år og dermed har et forsamlings forbud på 10 personer, Vi har for lidt plads til og kan dele holdet op i 2-3 grupper a 10 personer under træningen og skabe den nødvendige afstands krav.Derfor er det besluttet og holde pause for holdet indtil videre frem til 22 november.På bestyrelsens vegne Brande Atlet Klub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *